top of page

DESPRE NOI

Hikers in Mountainous Landscape

CINE SUNTEM

                     Bună ziua și bun venit pe site-ul nostru. Numele meu este Laura și fac parte din această familie frumoasă numită Casa Iacob. De fapt, acest loc este numit acasă deoarece lucrez cu întreaga mea familie pentru a vă face vizita cat mai plăcută.                                    Casa Iacob este situată la numai 10 minute de mers pe jos de centrul istoric, într-un loc calm și frumos, cu locuri de parcare excelente, vedere frumoasă spre muntele Tampa și un mic dejun excelent.
                  La micul dejun puteți găsi alimente naturale făcute de tatăl și mama mea, cârnați de casă, șuncă adevărată, carne afumată, brânză românească și multe alte lucruri.
                   Vino și vizitează-ne și vei găsi un loc pe care nu îl vei uita niciodată.

Brasov

                      De ce sa vizitati Brasovul? Ei bine, am nevoie de un notebook pentru a scrie totul despre el. Este un loc magic, cu cetate,  turnuri medievale, o mulțime de muzee     și mai ales frumusetea orasului este data de faptul ca este înconjurat de muntele Tampa, aproape de stațiunea de schi Poiana Brasov     și mai ales de Castelul Dracula.
                     Brașovul este unul dintre cele mai mari și mai prețuite orașe ale țării. Înconjurat pe trei laturi de munți, este    un loc perfect pentru o așezare medievală. Orașul vechi, fondat de Cavalerii Teutoni în 1211, este unul dintre cele mai bine conservate orașe din întreaga Europă. A fost complet restaurată pentru încântarea unui număr tot mai mare de turiști. Este capitala județului Brașov, în centrul României, în Transilvania, la poalele Munților Carpați. Brașovul oferă, de asemenea, o bază fabuloasă pentru explorarea peisajelor înconjurătoare, unde aerul este curat și prietenos cu oamenii.
 
  • Parcare gratuita in fata pensiunii

  • Internet Wifi gratis

  • Mic dejun bufet excelent

  • Servicii business

  • Facilitati pentru sedinte

  • Bar si cafenea

  • Receptie 24/24h

  • Articole de toaleta de cea mai buna calitate

bottom of page